Onze organisatie

Simply Mobilizing International (SMI) is een internationale beweging die erop gericht is om iedere christen te helpen om een leven op missie met God te leven, en iedere kerk wil helpen om missionair te zijn. Het internationaal bestuur van SMI is gevestigd in Butuan, de Filipijnen. De internationale website is www.simplymobilizing.com. In Nederland bestaat Simply Mobilizing uit een samenwerkingsverband tussen een aantal organisaties en individuen. Daarnaast werken ongeveer 50 vrijwilligers met passie mee.

Het coördinatieteam voor Nederland bestaat uit Herman Spronk (WEC), Annet Geerlof (YWAM), Erik van ’t Ende (Vrije Baptistengemeente Bethel Hattem) en Henk Brink (YWAM). De Kairos cursus wordt in Nederland aanbevolen door Operatie Mobilisatie Nederland, WEC Nederland, Jeugd met een Opdracht Nederland en Africa Inland Mission Nederland. Het hoofdkantoor van Simply Mobilizing International is in Butuan, de Filipijnen. Simply Mobilizing Nederland houdt kantoor in Heidebeek, Heerde.

Onze visie
om al Gods mensen een leven te zien leiden op missie met God.

Onze missie
mobiliserende cursussen, lessen en trainingen beschikbaar stellen om:

  • Gods mensen te mobiliseren om een leven te leiden op missie met God.
  • De ontwikkeling van missionaire kerken aan te moedigen en te faciliteren.
  • Christenen te bekrachtigen die mobilisatie als hun bediening beschouwen.

Kenmerken van ons werk:

  • Wij zijn erop gericht om Gods plan in de spotlight te zetten, maar niet om mensen voor specifieke bedieningen op te leiden (level 2). Daarvoor bestaan al diverse goede organisaties en opleidingstrajecten.
  • Onze primaire focus ligt op het bereiken van de onbereikten – dichtbij en ver weg. Wij willen daarom nationale kerken bijstaan en zegenen in hun unieke en specifieke antwoord op de Grote Opdracht.
  • Wij zijn gericht op het gehele Lichaam van Christus in al haar verschillende uitingen.
  • Wij zijn erop uit een verschil teweeg te brengen voor de lange termijn. Onze programma’s ondersteunen die intentie, maar zullen nooit het doel op zich worden.